S-a intamplat la Mega...


Mai exact la Mega Image, filiala Vitan.

M-am dus acum 3 seri pe la 21.30, cu juma de ora inainte de inchidere, sa fac cumparaturi. Imi terminasem "norma" la scris si prevedeam mare sete si foamete in zilele ce urmau sa vina :) in special pentru fructe si verdeturi. Asa ca mi-am luat un cos si am cules tot ce era pe lista.

Am ajuns la casa cu vreo 10 min inainte de inchidere si, intrucat era o conversatie intensa intre casierita si baietii de la supraveghere, cred ca asta m-a distras putin... Am platit cu cardul si am plecat.

Pana ieri, nici n-am mai avut nevoie sa platesc ceva... Dar ieri, cand sa platesc benzina, caut cardul acela... Si nu e. Dezordonata fiind in cea mai mare parte a timpului, cu actele si cardurile mi-am facut un reflex: le pun la loc sau nu le pun deloc. Logic: pentru ca nu era la locul lui inseamna ca era acolo unde am platit ultima oara. Platesc cu altceva benzina si hotarasc sa ma intorc la locul faptei, cu sperante cam ... 50%.

Acum sigur ca nu se imbogatea nimeni cu cardul pe care era 1/2 salariu medic rezident, probabil 1/2 salariu vanzator Mega Image inseamna mai multi bani, dar totusi... erau ai mei si-aveam planuri cu ei :).

Iar la Mega Image, spre surprinderea mea, toata lumea a fost plina de solicitudine. "Fata" de la raion l-a chemat pe "baiatul" de la supraveghere care a abordat-o pe "sefa" despre lucrurile uitate/pierdute. Sefa m-a legitimat si mi-a dat cardul rapid si ferm inapoi.

Am scris juma de pagina pe blog in semn de multumire si de uimire ca mi s-a intamplat un lucru... normal. Si m-am hotarit sa mai fiu client Mega Image.

P.S @ R: au si rosii uscate :) Dar cele mai bune pe care le-am luat tot alea de la bulgari au fost. Cu rezerva ca n-am incercat de la Delicateria.

Comentarii

  1. PS back: am incercat eu la Delicateria azi si sunt divine!!!
    Si, for the record, noi suntem mari fani Megaimage, pentru ca:
    - e langa casa :-)
    - e ruda cu Delhaize-ul nostru din Belgia
    - e deschis pana la 12 noaptea si vara pot manca inghetata cand ne plimbam pe la 11 la sosea
    - are toate bunataturile alea exotice: naut, soia, sosuri bune, taitei de orez, pe care inca nu le-am incercat... Aa, si poti lua si o caserola de boabe de struguri, sa-i mananci vara la spital...
    Acum imi va placea cu atat mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. ah, sa mai trecem si:
    - orez pt sushi si foi de alge pt facut maki
    - light soya
    - couscous
    :)
    Inca nu m-am jucat dar... cine stie?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce ne mai mirăm de lucrurile normale/fireşti când ni se întâmplă în ţara aceasta...

    Oare suntem normali/fireşti?! :-)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu