Cu cine nu vrei sa-ti petreci vacanta


Colectie de prejudecati:

- cu romanii - despre asta nu insist, gasiti mai multe in experienta personala si niste discutii interesante pe blogul Innuendei

- cu tinerii nemti - se stie ca se inunda cu bere pe toata durata vacantei. Statiuni dedicate tinerilor germani (de acest tip) se gasesc in Canare si Baleare. In general, ele contin numeroase terase cu o varietate larga de tipuri de bere, carnaciori, muzica nemteasca, ecrane ce prezinta diferite canale specifice TV dar acum imi dau seama ca nu stiu exact ce canale-s astea si ce e specific in ele. Oricum tinerii nemti par mai pasnici decat rudele lor anglosaxone: tinerii britanici

- cu tinerii britanici - prejudecata se refera la toti si poate fi formulata pe scurt sub indemnul "nu te duce intr-o statiune pentru tinerii britanici!". Totusi, din plimbarile mele londoneze extrem de scurte, imi amintesc numeroase fetze curate, inteligente, cu care-as fi stat la discutii cate-o dupa amiaza intreaga despre ce inseamna Londra si viata londoneza, oameni imbracat sic, deschisi la nou, aflati in cautare de arta noua. Probabil insa ca ei nu frecventeaza aceleasi locuri cu acesti tineri britanici sau sufera si ei defulari in vacanta. In fine... Statiuni pentru tinerii britanici se gasesc la punctul cardinal opus celor pentru nemti in aceleasi Canare, Baleare dar si in insulele grecesti. De data asta, prejudecata sau nu, trebuie sa recunosc ca am fost chiar uimita in Kavos:
numai baruri cu inscriptii obscene, sports-baruri cu football TV (hooligans, if I remember correctly), saloane de tatuaj si piercing si... mai multe cabinete de chirurgie deschise non-stop decat restaurante. Prejudecata sau nu, nu cred ca as opta pentru asa ceva.

- cu tinerii italieni - asta e noua dar o sa va placa. Recent am auzit avertismentul: nu lasati barca nesupravegheata acolo pentru ca sunt multi tineri italieni si fura!

Comentarii

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a placut subtitlul "Colectie de prejudecati".
    Excelent punct de pornire, ti-l fur!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Aha, deci nu cu români...

    http://munteanuk.blogspot.com/2011/01/urme-romanesti-pe-cuprinsul-uk-8.html

    ...nu cu britanici...

    http://munteanuk.blogspot.com/2008/02/alcoolul-sta-prietenul-cel-mai-bun-al.html
    http://munteanuk.blogspot.com/2011/08/razmeritele-din-anglia-fata-hada.html

    ...nici italieni...

    http://munteanuk.blogspot.com/2010/06/all-roads-lead-to-rome-toate-drumurile.html

    Cred că sunt pe deplin de acord cu toate aceste sfaturi :-)

    Dar vreo recomandare legată de cu cine/alături de cine nu rişti nimic (sau nu prea multe) dacă îţi petreci vacanţa, nu ai?

    RăspundețiȘtergere
  4. Hm... daca e vorba de vreo recomandare pe baza de etnie, nu stiu... Ma gandesc. Mie cred ca imi plac un pic spaniolii...
    In rest: cu familia, in cuplu, cu prietenii frumosi, cu oamenii pe care ii admiri sau cu care impartasesti pasiuni, chestii din astea :)

    RăspundețiȘtergere
  5. If you are going for best contents like me, only pay a visit this website all the time for
    the reason that it presents feature contents, thanks
    My page :: chelsea transfer news squad

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu