La multi ani, draga bloggie


Trebuie sa va marturisesc ca pe 2 martie blogul Jocul orb a implinit un an. Imi plac relatiile de lunga durata si calatoriile de-o viata brat la brat. Nu pot sa promit ca Jocul orb o sa dureze chiar o viata... probabil pe cand voi avea 89 de ani vor fi la moda hologramele vorbitoare... insa as vrea sa ajungem impreuna la 2 sau chiar 3 ani.

Daca sunteti curiosi de statistici, avem 100 de postari, peste 14000 de afisari de pagini din mai multe colturi ale lumii semn ca romana e o limba de circulatie internationala :), doar 5% utilizatori de Apple si... cam putine comentarii. Multumesc cititorilor pentru prezenta lor care mi-a stimulat cu siguranta acest joc-exercitiu si ii rog sa-mi scrie mai des. Imi cer scuze pentru greselile de punctuatie pe care le descopar de obicei dupa ce am postat si pentru literele mancate din greseala dar uneori, seara, dupa ore in sir in bloc, imi e cam foame. Iar la final... un cantecel futurist.

Comentarii

  1. la multi ani catre maturitate

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari, e interesant si il citesc cu placere asa ca ... la cat mai multe posturi.

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani! Sa-ti pastrezi efervescenta, implicarea si abilitatea de a comunica! Citesc posturile tale cu mare placere si bucurie intelectuala.E si o ofertanta posibilitate de a te cunoaste mai bine. Asadar,sanatate si puterea de a continua(in pofida sau in completarea chirurgiei)Cu drag

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu