Dupa Let's do it, Romania!

Anul acesta 250.000 oameni au participat la actiunile Let's do it, Romania, cu 50.000 mai mult decat anul trecut. Nu e putin. Ca sa va dau un termen de comparatie e ca si cand toata populatia municipiului Pitesti ar fi iesit in strada + cateva zeci de mii de prin alte orase. Faptul ca ei s-au aflat la locurile targetate o zi a insemnat curatenie in cateva zone bine alese. Dar ganditi-va ca ei + prietenii + familiile lor vor iesi la picnic si vor strange totul dupa ei, ii vor creste mai bine pe copii si ii vor atentiona uneori pe trecatorii prost educati, povestindu-le cat de greu se strang pet-urile goale de pe langa Olt, Jiu, Arges, Prahova. Cu o floare nu se face primavara, si nici cu 2... insa la anul vor fi mai multi, mai educati, mai hotarati.
Dintre castigatorii campaniei de promovare, cel mai mult mi-a placut Bogdan Cojocaru. A fost original, firesc si exemplificator. Felicitari!

Comentarii

  1. Oarecumva excesiv de optimistă previziune...

    "Dar ganditi-va ca ei + prietenii + familiile lor vor iesi la picnic si vor strange totul dupa ei, ii vor creste mai bine pe copii si ii vor atentiona uneori pe trecatorii prost educati..."

    Să zicem că ar fi excesiv de pesimist ceea ce cred eu - că mulţi dintre cei care au strâns hârtii ar putea fi ipocriţi: au şi aruncat la rândul lor şi vor mai arunca.

    Pe de altă parte, aceşti "ei + prietenii + familiile lor" sunt un nr destul de mic şi vor face foarte putin copii fata de ceilalţi mulţi (care vor şi face mulţi copii) care sunt obisnuiţi cu aruncatul pe jos...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu