R.I.P, Steve Jobs!



Steve Jobs, arhitectul Apple cum il numeste Boston Globe, a murit! Stiu ca ne asteptam la asta dupa indelungata sa lupta cu boala si dupa retragerea de la Apple si stiu ca in ultimele 2 luni am tot avut prilejul sa aflam despre persoana si personalitatea sa. Pentru mine, cel putin, a fost important. Am gasit, la fel ca altii probabil, destule lucruri de admirat in ambitia, viziunea, creativitatea si tenacitatea lui Steve Jobs.

M-au emotionat mesajele din diverse colturi ale Americii si chiar mesajul presedintelui, modul in care mii de oameni au gasit o cale sa-i multumeasca pentru gadget-urile care astazi ne faciliteaza viata.
Time magazine si-a anulat editia pregatita si a pregatit in timpul noptii o editie care-l are pentru a 8a oara pe coperta pe Steve Jobs.

Comentarii

  1. am citit articolul din Viata Medicala despre social media si medicina, mi-a placut,v-am gasit, via google-facebook-blog, v-am trecut si in blogroll :) spor la scris si la buna re-citire. Mihai Motrescu, blogger, proaspat absolvent de medicina

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pt aprecieri si pentru blogroll. Mult succes cu umograf. Clujul e un oras frumos si probabil plin de inspiratie :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu