Tessa are doar 3 ani si mult curaj

La 3 ani si 4 luni, Tessa stie cuvinte pe care alti copii de varsta ei nu le cunosc: vena, celula, medicament... in loc de papusa, printesa, hello kitty sau orice altceva va mai trece prin cap.

La varsta ei, stie o poveste despre cum actioneaza medicamentele in corp cautand celulele bolnave. Si nu, din pacate, nu este vorba despre un experiment lingvistic al parintilor ci despre o realitate mult mai dura: la doar 3 ani si 4 luni, Tessa se lupta cu leucemia acuta limfoblastica L2.

Anul trecut cand am scris despre Cata am spus ca nu voi face asta in mod sistematic: este adevarat. Si de aceasta data stiu despre cine este vorba: pe Tessa nu am cunoscut-o inca insa ii stiu pe parintii ei. Cu economiile lor pentru o excursie la Disneyland, au dus-o la Viena la centrul de Hematologie... Cand m-au rugat sa dau pe Facebook linkul catre site-ul micutei, le-am spus ca voi scrie pe blog si ca le urez din suflet sa ajunga cat mai curand la Disneyland.

Cititi mai multe despre povestea ei pe site-ul ei si dati o mana de ajutor la conturile de acolo...

Comentarii

  1. ar fi trebuit sa le dai 5ron,era un ajutor real si sincer nu ipocrizie mondena cu miros capitalist!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred ca am scris nimic despre mine insa linkul iti ofera ocazia sa le dai un ajutor real si sincer, nu ipocrizie moralista cu iz nihilist

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu