Chit-chat cu interviuri si clasamente

 Am diferite mici bucurii de lectura zilele astea:

- Un september issue al Vogue-ului american foarte bun (dupa parerea mea) cu aniversarea a 120 de ani de Vogue. In imagine aveti prima coperta (1892) si coperta actuala, un fel de omagiu adus de Grace Coddington - Marc Jacobs- Mert Alas& Marcus Piggott (+mult Photoshop, se spune). In fine, voiam de fapt sa vorbesc despre interviul cu Chelsea Clinton, in varianta adult, absolvent de Oxford si Stanford, predand la Columbia si axandu-se pe relatii internationale... Un fel de palida pregatire a unei viitoare intrari pe scena politica dar intr-un interviu nu lipsit de subtilitati. De remarcat echipa de PR foarte buna care a negociat interviul numai cu conditia ca jurnalista sa petreaca mai multe saptamani la evenimente alaturi de Chelsea (prezenta la unul dintre cursuri, la intalnirile filantropice sau la cocktailuri profesionale).  Si tot de notat ca Chelsea are si un masterat de public health la Columbia


"I'm sort of obssessed with what works. And why things work and how they work and who should be doing that work and whether it's the government or the private sector. It's part of what so strongly motivates me. It's in our little family Zeigeist"

- tot de aici fotograful Mario Testino s-a intors in tara lui natala, Peru, si  a infiintat o organizatie de sustinere a tinerilor artisti (MATE). E frumos cand influenta unor oameni este redirectionata catre ajutarea tarii de origine si a locuitorilor ei (talentati).

- a aparut o noua serie de clasamente a institutiilor de sanatate. Deschide seria Le point. Sunt din ce in ce mai interesata de modul in care presa intelege ca trebuie sa evalueze un sistem de sanatate: in mod civilizat, matematic, coerent...

Comentarii

  1. "E frumos cand influenta unor oameni este redirectionata catre ajutarea tarii de origine si a locuitorilor ei talentati"

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, mi-a placut tare mult ce a initiat Testino.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu