I'm back

Dupa fiecare absenta ceva mai lunga simt nevoia sa ma justific :) De la un moment dat din cursul lunii octombrie n-am mai scris nimic pe blog insa am o scuza: am dat examenul de medic specialist.

A fost o perioada lunga si nu prea usoara. Pe de-o parte a contat materia de 2200 de pagini de calitate discutabila, insa despre asta voi vorbi altadata. Pe de alta parte, promisesem ca ma vad cu multi oameni dragi mie si nu mi-a reusit deloc. Dupa conferintele de storytelling si pana la examen am stat inchisa in apartament, cu meniu fix si cate o plimbare nevrotica spre seara :) iar dupa examen am avut doar o saptamana ca sa rezolv problemele administrative cumulate de ceva timp - 4-5 luni?, sa mai performez cateva chestii medicale, sa imi vad parintii si doar cativa prieteni, in general cei carora mi-am permis sa le dau telefon si sa ii intreb "acum poti?" :)

In schimb, a fost o perioada de sinceritate totala fata de mine, de distilare a unor ganduri, lucruri pe care nu le poti obtine decat in liniste. Nu am concluzii si nici revelatii majore pe care sa le impartasesc astazi :), nu deschid nicio secta in urma acestei experiente :), doar constat la randul meu ca linistea si meditatia sunt instrumente valoroase, insa si un lux intrucat cu vietile profesionale pe care le avem, sansele de a obtine "liniste" atunci cand ne-o dorim sunt minime.

M-am intors la cotidian cu un teanc de carti pe care le sorb din priviri si pe care le-as citi deodata daca as putea, vreo doua dintre ele sunt recomandarile lui Jacqui Banaszynski, sper sa le impartasesc in curand intr-un post de goodies. M-am intors cu cateva replici si momente de colectie petrecute cu procentajul acela mic de prieteni despre care va vorbeam si ma gandesc cu drag cum colectia va creste cand voi reusi sa ii intalnesc si pe restul. Iar acasa cel de acum a ramas un loc zambitor si primitor, in care ma bucur sa ma intorc.

Si da, am luat examenul, iar acum I'm back!:)


Comentarii

Trimiteți un comentariu