Premianti: 3 ani de Jocul Orb

Foto de aici
Pe 2 martie 2013, Jocul Orb a implinit 3 anisori de existenta... Cu aceasta ocazie am avut nevoie de ajutorul catorva prieteni ai blogului pentru a acorda premii cititorilor. Pentru ca un blog exista si prin cititorii sai...

Am anuntat Concursurile de 3 ani pe mai multe canale si cred ca unii dintre voi au fost putin timizi :)

Mihaela Serban este actrita din spatele povestii Melankoli si ea a ales sa ofere drept premiu una dintre cele trei agende inspirate din filme. Castigatoarea a fost autoarea blogului Plaja cu ganduri.

Ivatherm, o companie romaneasca ce foloseste apa de Herculane in realizarea produselor cosmetice dupa criterii de calitate si cu tehnologii franceze, a fost alaturi de Jocul Orb la aniversare. Am putut oferi 3 pachete alcatuite din Lotiune micelara si Aquafil light. In urma tragerii la sorti, premiile vor pleca spre Georgiana Zamfir, Laura Lara si mih.aela. Ii multumesc Iuliei Bilea, PR Ivatherm, pentru sustinere si caldura! :)

La urma dar nu in cele din urma, prietenii mei de la Decat o revista au fost de acord sa dea ca premiu la concurs un abonament 2013 la DOR. L-a castigat Jacqueline care ne-a spus o poveste tare frumoasa despre povesti :)

Va multumesc tuturor, sponsori si participanti, si sper sa fim cel putin la fel de apropiati si in anul care vine! O primavara frumoasa...


Comentarii

Trimiteți un comentariu