Pasi mici

Vineri seara am scos de la naftalina un film pe care imi pusesem de mult timp in gand sa il vad: Et Dieu créa la femme de Roger Vadim (Si Dumnezeu a creat femeia). Auzisem despre virtutile acestui film, mai ales vestimentare, de stilul Bardot la St Tropez si eram curioasa. Well, n-am nimic in plus de adaugat despre film. In schimb, de indata ce am deschis facebook-ul dupa film am aflat ca filmul a fost lansat intr-o zi de 28 noiembrie. Adica exact data in care il vazusem. Din micile coincidente ale vietii.

***

De multe ori, cand o vad pe Christine Lagarde pe coperta unei reviste in care este intervievata, cumpar revista. Astazi a fost cazul Vanity Fair. Fotografii inedite care ma fac sa ii admir stilul business dar impecabil feminin, dialoguri interesante care imi revela faptul ca este inteligenta dar si suficienta caldura si naturalete incat sa nu-si inghete publicul. Viciul legat de M&M's  o umanizeaza in timp ce pasiunea pentru bijuterii valoroase ii consolideaza intangibilitatea. Pearls and diamonds&pearls... ca albumul lui Prince.


***

In aceeasi revista discutii legate de popularitatea membriilor familiei britanice. Kate Middleton este de-abia pe locul 8. Publicatia explica: in afara de calitatile fizice, este preocupata doar de rolul de mama, sotie si de garderoba. Nimic care sa inspire.Chiar asta este si senzatia mea. Ok, in afara de faptul ca stie sa combine haine de McQueen cu haine de Zara, ce altceva mai stie sa faca, ce alte merite mai are? De urmarit pe termen lung.

***

In metroul din Lyon, reclama la spalatul pe maini. Minunata initiativa... 

Comentarii

  1. Probabil nu ai citit cea mai scarboasa si jenanta scrisoare de lingusire pentru Sarko. A akuns ministresa si l-a binecuvintat cu 600mil.euro pe Bernard Taie. Pasiunea pt. bijuterii a fost stimulata probabil de acest Becali al Frantei.
    Cite fete frumoase sau destepte au ramas fara biju. sau studii la pierderea bancii recuperata din banii munciti de altii?
    A

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu