Un an nou, o noua viata

Mama si copilul - Nicolae Tonitza
La multi ani pentru 2016 cu sanatate, inspiratie, fapte bune, surprize frumoase, batalii castigate si multa iubire!

La inceput de 2016 sunt tare curioasa ce ma asteapta deoarece, pentru mine, este un fel de noua viata: din 28 octombrie 2015 am devenit mama unei fetite extraordinare, Iris Anna. Incep asadar un nou tip de calatorie din care poate ca voi reusi sa va impartasesc din cand in cand cate ceva. Imi doresc sa fie sanatoasa pentru a putea sa descoperim tot restul impreuna, intr-o copilarie care sa ii fie frumoasa si formatoare, deopotriva...

In rest, in ceea ce priveste aceasta noua viata, voi incerca sa fiu cat de cat discreta din mai multe motive: nu imi doresc sa transform acest blog intr-unul de parenthood, cred ca deocamdata un copil atat de mic are nevoie sa ii fie protejata identitatea mai degraba decat sa devina 'popular', chiar si intr-un cerc restrans si, nu in ultimul rand, modelul pe care mi-as dori sa i-l transmit este cel al unei vieti in care familia, profesia, cultura, experientele si jocul se impletesc continuu si creativ.  Nu pretind ca opiniile de acum vor fi inamovibile. Stim cu totii ca experientele ne contureaza asa ca nu fiti surprinsi si ... nu imi reprosati daca vedeti uneori ca nu sunt consecventa.

Sper sa gasesc in continuare timpul si resursele pentru a scrie aici si in 2016 mai ales ca in 2015 am sarit atatea lucruri! Sa ne revedem deci des si cu bine pe Jocul Orb.

Comentarii

  1. Wooow, felicitări proaspătă mămică! Sănătate multă și noroc puiuței. Sper să-ți moștenească toate calitățile. :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu