Bine ai venit, 2017!

Nu v-am urat inca "La multi ani!", dragi cititori ai mei fideli sau poate intamplatori, de cand nu mai scriu cu aceeasi consecventa...

A venit peste noi 2017, un an care parca mai ieri parea dintr-o alta poveste. Sunt sigura ca asta vi se intampla si unora dintre voi... sa vi se para ca anul trecut a fost 2007 sau 2010. Pentru mine, 2010 si 2011 au fost cumva "anul trecut" pentru ca de atunci am inceput sa traiesc (partial) in alta tara si asta inca mi se pare ceva recent.

Dincolo de perceptia noastra asupra timpului, care se pare ca este comparativa adica se raporteaza mereu la cat timp s-a scurs din viata noastra, un inceput de an este mereu despre bilanturi si planuri.

Pentru anul acesta sunt atatea planuri mai... incipiente sau mai bine conturate la orizont, incat ceea ce imi doresc cel mai mult este sa fim sanatoasi si organizati astfel incat sa pot incerca sa duc la capat macar o parte dintre ele.

Este ceea ce va doresc si voua: sanatate, o pasiune sau mai multe care sa va conduca pe firul vietii voastre, organizarea si disciplina de a urma acest plan... dar adaug si doua lucruri tare dragi mie in urarea pentru voi: va doresc sa aveti parte de intalniri exceptionale si sa apara in anul care urmeaza macar cateva momente atat de frumoase incat sa ramana in harta voastra afectiva (si nu numai in timeline-ul de facebook)!

Asa ca sa-i uram cu totii, indiferent de cine ne sunt ministrii, bine ai venit, 2017!

PS. La multi ani cu mentiune speciala pentru Ion si Ioana!

Comentarii

  1. Un an plin de realizari ,sanatatesi bucurii!Cele mai inspirate postari pe blog sipoate te gandesti sa si publici cateva.Unele merita cu adevat.Sper ca profesia ta foarte solicitanta sa-ti ofere un ragaz si pentru blog.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu