Ana Aslan si Echipa Olimpica a Romaniei

Iata si o campanie care aduce Romania acasa si poate o duce si peste hotare. Desi este o campanie de reclama la un produs romanesc, am ales sa public spotul deoarece  mi-a placut, 1%din incasari vor fi destinate Echipei Olimpice a Romaniei si... poate ne aduce aminte cateva personalitati pe care le apreciem. Si vine ca o continuare interesanta la Motive de plecat sau de ramas.


Cred ca nu e inutil sa amintesc ca dr. Ana Aslan a avut specialitatea geriatrie si a fost directoarea Institutului National de Geriatrie si Gerontologie timp de 30 de ani. Ea a evidentiat rolul procainei in ameliorarea leziunilor distrofice legate de varsta, realizand si brevetand din 1952 produsul Gerovital, iar in 1980 inventeaza impreuna cu farmacista Elena Polovrageanu produsul Aslavital. In 1952, odata cu descoperirea Gerovital, a primit din partea Organizatiei Mondiale a Sanatatii premiul si medalia Leon Bernard.

Printre personalitatile care au urmat tratamente cu Gerovital se numara: Tito, Charles de Gaulle, Nikita Khrouchtchev, John Fitzgerald Kennedy, Indira Gandhi, Imelda Marcos, Marlène Dietrich, Konrad Adenauer, Charlie Chaplin, Kirk Douglas, Salvador Dalí

Comentarii