Funny things come first


E buna chestia asta cu cititul altora pentru ca afli lucruri noi. Nu cred ca te imbibi neaparat de cum gandesc altii (cum zicea dl Deresiewicz in The American Scholar) ci mai degraba ajungi la informatii noi, la recomandari de orice fel prin care poate fi interesant sa treci... si-apoi debate-ul n-a facut niciodata rau nimanui, nu?:)


Aventurile lui EBA in PE episodul 1
Aventurile lui EBA in PE episodul 2
Aventurile lui EBA in PE episodul 3

Daca as spune ca a fost doar distractie, as minti. Mai degraba, o senzatie ciudata... Pare sa se straduiasca din greu sa intre intr-o costumatie care nu-i vine: cea de Parlamentar European. Si apare mereu cu cartonasele pregatite, cu un discurs pe care-l citeste fara sa respire, cu dictia aceea de Pantelimon (orele de dictie ar fi fost prima schimbare in program, dupa mine) si cu o disperare extrinseca... sa nu insele asteptarile cuiva. PE este un fel de scolarizare politica pentru EBA la care parintii i-au cerut sa ia nota 10.
Dar, daca ma intrebati, decat sa-l vad pe Becali... mai bine scolarita depasita de responsabilitati. :) Doar astea-s optiunile...

Comentarii

  1. Poate sunt rău dar imaginea îmi aduce aminte de o maimuta necajita al cărei creier era conectat la cativa electrozi cu scopul de a -nu, nu de a sustine un discurs in PE - manipula un brat mecanic.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu