Summer storm


Diminetile de vara in care ma trezesc cu tunete si fulgere si ropote de ploaie pe asfalt sunt printre preferatele mele (sigur, atata timp cat nu se repeta prea frecvent).
Nu stiu de ce dar, printre zgomotele astea, gandurile sunt mai limpezi, intunericul de afara face sa fie mai lumina inauntrul tau iar faptul ca 'afara' nu e practicabil te face sa stai linistit in casa, in deplina armonie cu propriile preocupari
Sunt momentele cele mai fertile pentru scris, pentru facut ordine exterioara sau interioara, pentru pictat, pentru analizat, pentru dizertat
Sunt momentele in care vechile pasiuni se trezesc, in care pofta de frumos infloreste si ... cele uitate se isca iarasi.
Atat.

Comentarii

 1. Ieri seară, "Profesioniştii" cu Eugenia Vodă. Invitat: Adrian Lobonţiu. O emisiune excepţională, alertă, fără timpi morţi, abia am avut timp să respir. "Inspiring", cum ar zice anglo-saxonii. Un personaj proaspăt, un exemplu de cum să-ţi trăieşti până la capăt, fără rest, alegerea profesiei, o ilustrare a faptului (uitat) că meseria nu este doar aşteptarea salariului lunar, ci un mod de viaţă şi o expresie a personalităţii. Genul de emisiune după care începi să-ţi promiţi că "gata, de mâine etc...". Îţi e model? :)

  RăspundețiȘtergere
 2. un om care are un model este pierdut pentru creatie.un om care isi gaseste un mod de viata in profesie traieste o solitudine stearpa.

  RăspundețiȘtergere
 3. @ A.: Il admir pe Adrian Lobontiu pe care il cunosc si avem chiar o relatie ... m-as hazarda sa spun amicala desi, evident, nu vorbim despre simetrie. Este intotdeauna plin de viata, de entuziasm, de idei, mereu cu zambetul pe buze si cu un cuvant amabil pregatit, un orator exceptional care vorbeste cursiv cel putin 3 limbi straine (pe astea le stiu eu), un profesionist dinamic. Ma bucur ca a ajuns la emisiunea Eugeniei Voda.

  RăspundețiȘtergere
 4. @ Anonim
  da,e adevarat daca e vorba sa-ti urmezi modelul ca pe o lege nescrisa, cu punct si cu virgula. Dar nu e valabil pentru exercitiile de admiratie pe care ar trebui sa le facem cu ceilalti.
  Iar un mentor in chirurgie mi-ar fi placut. Adevarat, model vechi, daca vreti...

  Si da, nu exista numai profesie, dar n-ar fi rau ca profesia sa fie facuta cu drag

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu