Un medic are nevoie de noi pentru ca viata sa-i fie salvata!

Stiu ca zilnic auzim de lucruri tragice, de imbolnaviri, ca sute de persoane din jurul nostru au nevoie de ajutor...

Desi pana acum nu m-am implicat in promovarea niciunuia din aceste cazuri, astazi nu e vorba despre un caz. Este vorba despre un coleg al nostru, despre un fost student de-al meu, despre un tanar care a fost operat in urgenta a doua zi dupa ce si-a sustinut examenul de licenta si al carui vis era sa devina medic, sa-i salveze pe altii.

Nu va ganditi ca nu puteti dona sume mari. Din sumele mici stranse din mana mai multor oameni se poate face o suma mare, care sa-l ajute semnificativ. Si asa cum sigur a existat macar un doctor vreo data fata de care aveti un gand bun, faceti la randul vostru ceva pentru un doctor!

Mai multe detalii puteti afla de pe site-ul pe care colegii lui l-au pregatit pentru el. Este un exemplu de solidaritate umana rar intalnit. Colegii au facut tot ce se poate ca sa se afle despre cazul sau. Si-au pus cu totii la poza de pe facebook afisul alaturat. Au sharuit linkul si au scris nenumarate mailuri prin care cer ajutor.

Siteul lui Catalin


Comentarii

  1. Multiumim pentru sustinerea si ganduri bune pentru coleg si prietenul nostru CATA

    RăspundețiȘtergere
  2. Desi in facultate marea majoritate din noi nu cunosteam decat colegii de serie si poate din priviri alti colegi de an, acum - de 3 zile de cand am aflat diagnosticul lui Cata - suntem mai uniti ca niciodata! Este cel mai mare proiectn(peste 600 de persoane) la care participa colegii din generatia mea si nu numai. Va multumim doamna doctor ca ne sunteti aproape!

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumim pentru sustinere si ca ne sunteti aproape!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu drag si sper sa se adune banii mai ales ca e vorba despre o suma mai mare decat se credea initial...

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari pentru post!am avut ocazia sa va cunosc la stagiul de chirurgie si pot sa spun ca sunteti un model pentru colegii mai mici.va doresc mult succes in cariera!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua ,
    ma iertati ca va deranjez am observat ca sunteti o persoana care va pasa de durerea oamenilor si ati scris articole umanitare.vin si eu cu rugamintea sa ajutam un copilas de numai 1 an care are nevoie de bani ca sa se trateze sa nu ramana paralizat pe viata.eu va las link-ul blogului copilasului unde gasiti mai multe informatii http://sansapentrudavid.wordpress.com/
    va rog frumos sa-mi lasati un raspuns pe adresa mea de e-mail:placintavlad@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu