Un interviu cu Christine Lagarde

Revistele Vogue de septembrie din USA si din Spania au publicat un reportaj-interviu extrem de interesant cu Christine Lagarde. Mi-a facut  placere sa citesc o discutie relaxata cu sefa FMI care povesteste despre interviul extrem de serios si de indelungat pe care a trebuit sa-l sustina pentru a fi numita in acest post, despre vederile ei economice (Adam Smith), despre educatia pe care le-a dat-o fiilor ei (sa-si calce singuri camasile),  despre relatia cu partenerul de viata care nu o va urma la Washington dar care o va vizita o data pe luna.

Am ales o poza mai feminina a lui Christine Lagarde pentru acest post pentru ca  mi-a ramas imaginea asta extrem de umana: ea cu un pahar de sampanie singura in aeroport, sarbatorindu-si victoria

" she surprisingly doesn’t have any jetlag remedies, except the sage advice to listen to your body when it’s tired, and then to “put on the blinds, put in the earplugs, and hope to catch some sleep on the plane. And”—she admits this is odd for someone French—“I never, never drink. Well, I did have one glass of champagne at the airport after my IMF grilling.”

Comentarii