In presa lumii

Un articol in care se arata ca e mai usor sa-ti faci pacientii sa slabeasca daca esti slab. In Time. Probabil ca se aplica si pentru lasatul de fumat. Nu merge distinctia intre ce zice si ce face popa... De acum spitalele vor angaja doar medici frumosi, destepti si sanatosi. Vom juca toti in ER :)

Un top al celor mai sexy masini pentru 2012. Puteti lua Bentely-ul, Audi-ul si Mercedesul dar lasati-mi Jaguarul XKR-S...

Vreau sa va povestesc odata despre roboti in chirurgie, dragostea mea :-) Pana atunci cititi aici cum e cu robotii dansatori, vorbareti sau razboinici...

Cateva cifre din Marea Britanie despre obsesia noastra de a fi perfecti la exterior. Procedurile de chirurgie plastica realizate in UK: in top protezele mamare - 10.000 paciente fata de reducerile mamare -4500 paciente. Chestia asta te face sa te gandesti ca nimic nu e echitabil distribuit in lume. Daca nu sunteti superficiali si va doriti mai mult sa aveti grija de interior, vizitati Jocul Orb :-) trebuia sa o spun! :-)

Si, in sfarsit, ca sa aveti la ce visa... iata 10 escapade de iarna!

Comentarii

  1. Respect preocuparile organizatiei dumneavoastra dar prefer sa fiu contactata pe mail decat printr-un comentariu la un post cu alta tematica.
    Ma voi gandi la propunere.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu