Profesorul meu

Domnul prof. dr. Irinel Popescu a primit, vineri seară, însemnele de Ofiţer al Ordinului Naţional al Meritului, distincţie acordată pentru prima dată unui medic român de către statul francez, potrivit Mediafax si Antena 3.

"Pentru mine este deosebit de plăcut să aduc un omagiu unui mare medic aici în România, care se inspiră din marea tradiţie a medicinei franceze (...) pentru mine cariera dumneavoastră stă mărturie a unei remarcabile voinţe şi tenacităţi pentru progresul medicinei în ţara dumneavoastră", a declarat ambasadorul Franţei la Bucureşti.

"Sunt cu atât mai onorat cu cât este pentru prima oară când această înaltă distincţie este acordată unui medic român", a subliniat Irinel Popescu.

***


Comentarii

  1. Pacat ca amesteci lucrurile, Olivia...
    Scrii atat de multe lucruri frumoase aici, si ... pac! asta... Ca nuca-n perete...
    Sorin

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai, chiar e profesorul meu. Nu amestec nimic. Asta e realitatea, e o stire pe care am vrut sa o transcriu pentru ca are legatura cu mediul in care am performat profesional multi ani.
    Nu cred ca trebuie sa ma prefac doar pentru ca e un personaj public si cititorii au deja o parere despre el, de orice natura ar fi ea.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu