De ce nu am poze la Venetia?

De fapt, de ce nu am poze frumoase la Venetia?

Prima data cand am navigat pe un canal venetian, aveam 18 ani si tocmai intrasem la facultate... Era septembrie, era insorit si afara, si in suflet dar nu se foloseau inca aparatele digitale. Am facut cateva fotografii cu aparatul parintilor mei, le-am developat si stau unele peste altele in secretaire-ul cu poze asteptand ca cineva sa se mai emotioneze la vederea lor. Pentru ca nu se simte nimic din atmosfera venetiana, ma emotionam doar gandindu-ma cand voi mai revedea orasul.

A doua oara cand am ajuns la Venetia era din nou insorit si in suflet, si in oras. Sotul meu si cu mine, pe atunci inca necasatoriti, aveam doar cateva ore ca sa degustam locul si am incercat sa profitam la maxim de ele. Ne-am plimbat pe stradute, ne-am acordat timp in piazza San Marco, ne-am luat cate ceva pentru acasa, ne-am urcat pe Rialto, ne-am pierdut prin piazzete si ... am luat masa la un mic restaurant charmant privind gondolierii. Aveam insa o camera video cu care am incercat sa capturam orasul, fara sa reusim mare lucru... Doar cateva instantanee... care ne fac sa ne dorim sa ne intoarcem la Venetia...

Cum sa facem sa avem poze la Venetia?

Daca ar exista un moment ideal sa solutionam ambele probleme, probabil ca el ar fi acum in prima jumatate a lui februarie. Pentru ca, tocmai am aflat de la Blogal Initiative, pentru un aparat Canon cumparat de la F64 intre 1-14 februarie se intra automat in tragerea la sorti pentru un weekend la Venetia in 28aprilie-1 mai 2012. Adica ai aparatul, ai si excursia... Sau, daca nu luam excursia, luam poate unul dintre cele 10 premii oferite de F64.

Singurul lucru fata de care ezit este daca sa-l intreb sau sa-i fac surpriza... :) Acum e prea tarziu, oricum a aflat de pe blog, si oricum se pricepe mai bine la ales aparate foto :)


Comentarii

  1. Ah, Venetia... ce mult mi-a placut si mie acolo. Sper sa ma reintorc candva.

    RăspundețiȘtergere
  2. vreau sa merg la Venetia si sa-mi fac fotografii frumoase :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Tomata: da, si mie mi-e dor. Ideal ar fi la sfarsitul unui februarie ca sa prindem si Carnavalul dar... oricand e bine.

    @Carmen: facem album :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Aparatul de fotografiat este foarte important in vacanta...mai ales in Venetia un oras de poveste...in ianuarie - februarie are loc Carnavalul de la Venetia, in iunie o plimbare prin Venetia este deasemenea ceva deosebit, nu este foarte cald insa nici rece numai bine de vizitat unul din cele mai faimoase orase din Europa

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu