Done with the Oscars

Anul acesta gala Oscarurilor (partea de red carpet + premii, pentru ca ceremonia in sine nu am vazut-o) mi s-a parut destul de previzibila. Doamne imbracate in rochii previzibile au castigat premii anticipate. Ma bucur oricum pentru Django si astept cu interes sa vad Argo, Lincoln si Amour.

Pentru ca oricum e luni dimineata asa ca incepem sa ne ocupam de lucruri serioase pentru inca o saptamana si pentru ca un post mai serios scris de mine puteti citi pe blogul Tomatei, voi scrie cate ceva foarte putin despre rochii.

Imi plac alegerile curajoase pentru Oscaruri, un pic de geometrie, un pic de culoare, mai putin roz suav. Anul acesta pe red carpet s-au prezentat multe rochii de mireasa si o epidemie de rochii culoarea gri sclipicios. Singura care m-a castigat din aceasta ultima categorie cromatica a fost Naomi Watts.

Alegerile mele din acest an sunt:
Jennifer Lawrence - Dior Couture
Olivia Munn -Armani Privé




Amy Adams - Oscar de la Renta
Naomi Watts - Armani Privé

Ei da, doua "printese" si doua alegeri ceva mai curajoase - Naomi Watts si Olivia Munn. Zoe Saldana, care in alti ani avea alegeri destul de curajoase, a repetat o rochie din anii trecuti dar intr-o varianta mai minimalista si mai stilata insa mai putin bold. In alti ani, tinutele transmiteau mai multe mesaje.
Emma Stone - Givenchy - 2012
Jessica Chastain - Alexander McQueen -2012

Giuliana Rancic - Christian Siriano -2011
 
Gwyneth Paltrow - Tom Ford - 2012
Hillary Swank - Guy Laroche - 2005

Heidi Klum - John Galliano - 2008

It used to be more fun... O intreaga antologie a rochiilor de Oscar pe The Red Carpet Project.

Comentarii

  1. Si in acest an un film propagandistic despre salvarea unor diplomati din Iran este folosit sa prepare opinia publica pentru viitorul atac asupra acestui statde catre americanii care le vor petrolul.Poate era bine ca Oscar- ulsa premize un film.
    A.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu