Un taximetrist

Aceasta e doar o poza de pe un site. Nu e domnul de ieri.
Taximetristul de ieri a asteptat sa imi termin conversatia telefonica si a inceput sa imi spuna ca fusese cu o zi inainte in Cora unde se vand pisici. "Au de toate: persane, birmaneze. Se pot cumpara".

Dupa aceasta informatie aparuta neta-nesam la vreo zece minute dupa ce spusesem buna ziua si indicasem destinatia, a urmat o pauza de mai multe minute in care am incercat sa inteleg.

"trebuie ca am fata de pitzi care pune poze cu pisici pe facebook"; "oi fi spus ceva la telefon care sugera ca am pisica ceea ce e fals"; "poate am fost prea pisicita" etc.

Intr-o incercare de a transforma in conversatie o fraza moarta din start, am inceput sa ii povestesc ca in tarile arabe pisica este un animal sacru, protejat, ingrijit etc.

N-a mai durat mult si am inteles ca nu era vorba despre ce impresie am lasat eu, ci pur si simplu despre capacitatea de rationare a domnului:

- Ah, arabi... Astia nu mananca deloc carne de porc, nu?
Am incuviintat.
- Am vazut o faza mortala la televizor. Erau unii, niste arabi. Si le-a gatit unul ceva asa, cu carne de porc. Dar nu le-a spus inainte sa manance. Le-a dat asa si le-a spus dupa ce au terminat. Sa-i vedeti pe aia cum faceau. Vomitau, tipau, zici ca ar fi mancat cine stie ce. Ce m-am mai distrat.

Foto de aici.


Comentarii

  1. eu sincer prefer sa ma calc pe picioare in autobuz decat sa iau taxi, m am lamurit de prea multe ori. imi strica toata ziua, zau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Da, am fost si eu 'civica' :) Dar uneori mai e si factorul timp. Pe de alta parte n-as vrea sa le fac o nedreptate... Am intalnit si unii care mi-au facut o comparatie intre muzica anilor 90 si muzica de azi destul de bine documentata :D

      Ștergere

Trimiteți un comentariu